
אגרול טעים כל כך, מהיר וניתן להקפאה
המצרכים!
עלי סיגר מרוקאי של חמים וטעים
לקט ירקות שורש
טופו / טחון צמחוני של טבעול
סויה
ג׳ינג׳ר כתוש, שום, פלפל שחור גרוס
שמן זית
נייר אפייה אקולוגי
סוכר / כאילו דבש של וגה
אופן ההכנה!
במחבת/ווק מחממים שמן זית, מוסיפים שום חתוך לפרוסות, זורקים את הלקט
מפוררים מעליו את הטופו / הטחון הצמחוני
מזליפים סויה, טיפה פלפל שחור גרוס, מערבבים כמה דקות - מכבים את האש
בצד פותחים את חבילת דפי האגרול
לוקחים דף, משמנים בשמנ״ז, שמים טיפה מהתערובת ומגלגלים לכדי אגרול מושלם -
מקפלים קודם את שני הצדדים, ובאחיזה איתנה מגלגים עם המילוי כלפי מעלה.
מניחים על קו התפר - ומסדרים בתבנית עם נייר אפייה / או משומנת היטב
בתנור - 180׳, אפשר אחרי 20 דקות להפוך את האגרולים ל-5 דקות נוספות.
הרוטב!
זה הסוד הגדול
בצנצנת, לשים כדלקמן: 3 כפות סויה, 3 כפות מים, שן שום כתושה, טיפה ג׳ינג׳ר מגורד, כאילו דבש של ווגה / או טיפה סוכר
לערבב היטב ולקשט בבצל ירוק
והנה אגרול אפוי בתנור, מלא חלבון, בריא וקרנצ׳י, בטבילת הרוטב הסודי של אנני.
בתיאבון!